Søkeresultat for: “

næringstomt til salgs

Andre har kjøpt det du leter etter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Attraktiv næringstomt i Vigeland sentrum - Rådhusveien-Vig...
700 000 ,-
Solgt

12 år sedan

På salg i 8 dager
Selveierleiligh...
Lindesnes
Beliggenhet Meget sentral beliggenhet i sentrum av Vigeland. Området er de siste årene blitt oppgradert i forbindelse med byggingen av kulturhuset, blant annet med nye parkeringsarealer i forkant av tomten som nå selges.Standard Eiendommen som nå selges har en attraktiv beliggenhet i sentrum av Vigeland. Tomten ligger like bak Rådhuset vis a vi legesentert og selges som råtomt, slik den ligger i dag. Eiendommens beliggenhet i en allerede etablert "næringsklynge" i sentrum vurderes som meget attraktiv med hensyn til utvikling innen dette formål. Eiendommen grenser til kommunal parkeringsplass/vei. Øvrig teknisk anlegg, vann og kloakk, ligger i kort avstand fra tomten. Uten at det er foretatt noe geotekniske undersøkelser så ser det ut til at tomten består av løsmasser. Dette sammen med at man eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til vei og øvrig teknisk anlegg gjør at tomten antaes som relativt rimelig å opparbeide. Tomten ligger under reguleringsplanen for Vigeland sentrum sist revidert 24.06.2010 og er regulert til Foretning/kontor. Mest relevante bestemmelser vurderes å være pkt. 1, pkt. 2,0 og pkt. 2,5. Eiendommen er på vei til å bli utskilt. Eiendommen vil bli skilt ut i forbindelse med overdragelsen. Fremtidige grensepunkter er markert i terrenget.Oppv./vann/avløp Vei, vann og kloakk ligger i umiddelbar nærhet til tomten. Kontakt megler/selger for mer informasjon om dette.Reguleringsforhold Området er regulert. Reguleringsplan med bestemmelser kan fåes ved henvendelse til ABCenter.Tomteforhold Eiendommen selges som en råtomt. Tomten ligger i skrånende terrang og antaes å bestå av løsmasser.
Solgt Næringstomt på Øra - Gamle Fredrikstad
5 000 000 ,-
Solgt

13 år sedan

På salg i 354 dager
B  
Annonsetekst
Ubebygd næringstomt med kort vei til Borg Havn og ca 10 km til E6.
Tomten ligger meget sentralt på Øra industriområde, syd i Gamle Fredrikstad -
i et område med flere større prosessindustrier. I tillegg til hovedbase for Borg Havn er det foruten annen lettere industri flere større lager og havnerelaterte transportvirksomheter.
Eiet tomt på 7.020,8 m² i følge matrikkel.
Flat, lett tilgjengelig jordtomt. 
Eiet tomt på 7.020,8 m² i følge matrikkel.
Flat, lett tilgjengelig jordtomt.
Reguleringsplan: Øra (nr 87). Godkjent 03.11.1976. Formål: Industri.
Vi er nå i Sverige, Danmark, Spania og Russland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøg os i Danmark! Gadyet.dk Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.no