Søkeresultat for: “

forretningsvirksomhet til salgs

Andre har kjøpt det du leter etter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Helland- Vestnes sentrum - Næringslokale med utviklingspo...
3 500 000 ,-
Solgt

12 år sedan

På salg i 41 dager
Selveierleiligh...
Vestnes
Beliggenhet Forretningseiendom /tomt midt i beste sentrum på Vestnes. Alle sentrumsfasiliteter i umiddelbar nærhet. Sjøen og småbåthavn rett ved siden av. 200m til hurtigbåtkai, hotell og bensinstasjon.Standard Enkel standard. Se vedlagte verditakst.Byggemåte Bygningen er oppført av betong/mur/ stålkonstruksjoner. Etasjeskiller av tre. Takkonstruksjon av tre.Adkomst Ligger midt i sentrum av Vestnes.Diverse Energimerking: Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattest for denne boligen.Eier Anne Margrethe Sande mfl.Eiendom Sjøgata 38, 6390 VESTNES gnr. 46, bnr. 63 og 102 i Vestnes kommuneTomten Tilnærmet flat tomt på steinfylling. Asfaltert/ støpt betongdekke. Uthus oppført på tomten bak butikklokalet. Eiendommen er regulert til senterformål. Noen tilliggende senter har butikker i 1.etasje og boliger i øvrige etasjer. Se vedlagte reguleringsplan.Bebyggelsen caUtleie Adgang til utleie Eiendommen kan leies ut til forretningsvirksomhet i sin helhet.Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse I følge Vestnes Kommune foreligger det hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, men kommunen kan bekrefte at eiendommen er lovlig oppført.Innhold Butikk/verkstedslokale, 2 kontor, wc-rom. 2.etasje har lager og et disponiblet rom.Oppvarming Fastmonterte varmekilder som var i boligen under visning medfølger.Parkering Gode parkeringsmuligeter på egen tomt.Overtagelse Etter nærmere avtale.Faste løpende kostnader Kommunale avgifter kr 8487,- pr år. Vannavgift tilkommer.Vei, vann, avløp Offentlig vei og kloakk. Privat vann. Private stikkledninger til offentlig nett.Reguleringsmessige forhold Eiendommen er regulert til sentervirksomhet.Ligningsverdi Endelig ny, ligningsverdi vil ikke foreligge før ligningen er godkjent, høstenOmkostninger Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Utlegg: Selger dekker følgende utlegg til megler: Innhenting av opplysninger fra kommune/offentlige instanser, evt forretningsfører mv.: Ca. kr. 6000,- Selgers tinglysingskostnader: Kr. 2 107,- Oppgjørstjenester: Kr. 2 875,Finansiering Som et av landets største finanskonsern tilbyr DnB NOR Bank ASA alle typer banktjenester til konkurransedyktige priser. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel.
Solgt Attraktivt verkstedbygg og næringseiendom til salgs sentral...
4 000 000 ,-
Solgt

12 år sedan

På salg i 119 dager
Forretning til...
Ås
Godt vedlikeholdt verksted i stål, og tomt med mulighet for utbygging med 1500 m². Gode parkeringsmuligheter og sentral beliggenhet nært Ås sentrum.Beliggenhet Verkstedet igger i et etablert industriområde i Ås, Akershus, med gangavstand til sentrum med de fleste fasiliteter. Med bil er det ca. 30 minutter til Oslo og ca. 15 minutter til Ski. Gangavstand til tog/buss med god forbindelse til Oslo, Ski og Moss.Adkomst Bil eller tog/buss.Standard/tekniske opplysninger Energitak og varmekabler i gulv, samt 3*3 meter kjøreport.Lokalene/innhold Verkstedhall, kontor, spiserom/kjøkken,WC og vaskerom, samt 2500 m² tomt med mulighet for utbygging.
Solgt Kvartal med stort utviklingspotensial - Sandnes Sentrum L...
Solgt

12 år sedan

På salg i 119 dager
B Forretning til...
Sandnes
Innhold:Eiendommen er lokalisert midt i Sandnes Sentrum sin mest sentrale gågate. Bygningsmassen består i dag av butikklokaler, kontorer og 2 store leiligheter, samt ca 22 parkeringsplasser. Det har skjedd mye spennende i Langgaten de senere årene, og det er også meget store utviklingsmuligheter for denne eiendommen. Tomten til eiendommen er på ca.m², og bygningsmassen er på ca. 1.600 m2.Standard:Eiendommen holder en nøktern standard.Beliggenhet:Eiendommen er lokalisert midt i gågaten i Sandnes sentrum. Kort vei til både offentlig parkering og Jernbanestopp.Parkering:Det er i dag ca 22 parkeringsplasser utendørs på egen tomt.Overtakelse:Etter avtale.Diverse:Salgsobjektet utgjør samtlige aksjer i Hans Aasland Eiendom AS org. nr., hvis hovedakttivum er eiendommen gnr 111 bnr 420 i Sandnes kommune.Energimerking:Ved salg og utleie av fast eiendom skal det oppgis en energiklassifisering på en scala fra A- G, men det foreligger ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. avtaletidspunkt. Kjøper/leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen.
Solgt SVINESUND TERRASSE. Stor næringseiendom til salgs. (1.40...
3 800 000 ,-
Solgt

12 år sedan

På salg i 119 dager
B Forretning til...
Halden
Innhold:Eiendommen er inndelt i totalt 6 seksjoner: Snr. 1: Innredet som bolig/leilighet, men ikke godkjent til boligformål. Ca. 81 kvm. BTA, Inneholder stue, kjøkken, 3 soverom og bad med sauna. Egen inngang. Ca. 242 cm takhøyde. Restaurert 2010. Snr. 2: Fullt utstyrt gatekjøkken. Ca. 189 kvm. BTA. God eksponering mot gamle E6. Restaurert 2010. God standard. Ca. 265 cm takhøyde. Stor terrasse med panoramautsikt og plass for uteservering. Renovert 2010. Snr. 3: Tidligere restaurant/veikro. Ca. 475 kvm. BTA, hvorav 301 kvm. i 1. et. med eksponering mot gamle E6, og de øvrige 174 kvm. er lagerrom i kjelleren. Terrasse med panoramautsikt. Restaurert 1985. Behov for innvendige oppgraderinger. Snr. 4: Tidligere del av restaurant/veikro. Ca. 273 kvm. BTA i 1.etg. Varierende takhøyde,cm. Restaurert 1985. Behov for innvendige oppgraderinger. Snr. 5: Garasjeanlegg i underetasje/kjeller. Ca. 215 kvm. BTA. Takhøyde på ca. 3 meter. To porter på henholdsvis 3x3 meter og 2,5x2,5 meter. Snr. 6: Bolig/Leilighet. Ca. 170 kvm. BTA på taket (2.et.), Behov for renovering. Inneholder entré, stue, kjøkken, 3 soverom (hvorav ett med utgang til takterrasse), bad/WC/vaskerom og bod.Standard:Bygget er oppført i flere etapper. Byggets nordre fløy ble betydelig påkostet i 2010. Bebyggelsen for øvrig har eldre standard og bærer preg av manglende vedlikehold med behov for oppgradering. Se og rapport fra takstmann.Fyring/Oppvarming:Elektrisk. Bygget har fler peiser med muligheter for vedfyring.Beliggenhet:Eiendommen ligger på Svinesund Terrasse like ved grensen til Sverige og den gamle Svinesundsbroen. Meget enkel adkomst til både ny og gammel E6.Adkomst:Avkjøring ved tollstasjonen.Parkering:Meget gode parkeringsmuligheter på eiendommen. Stor asfaltert p-plass.Overtakelse:Snarest etter avtale med selger.Byggemåte:Se rapport avholdt av takstmann.Energimerking:Eiendommen er ikke energimerket.Beskaffenhet Tomteareal: 6087 m2 Type: Eiertomt. Tomten består hovedsakelig av stor asfaltert plass med gode parkeringsmuligheter. Tomten er i seksjoneringsbegjæringen definert som fellesareal mellom de 6 seksjonene.
Solgt Forretningslokale Majorstuen Marienlyst Kontor/Butikk
1 950 000 ,-
Solgt

12 år sedan

På salg i 119 dager
Forretning til...
Lokale egnet for forretning, butikk og kontor. Kan eventuelt gjøres om til bolig.
Lokalene har tre rom og en bod.
Senket tak med innebygget belysning som gir meget godt lys i rommene.
Optimal takhøyde 268 cm, i bod 289 cm.
Oppvarming er inkludert i månedlige fellesutgifter kr 2307.Tilbaketrukket og sentraltSentralt beliggende nær Majorstukrysset og Kirkeveien, og likevel tilbaketrukket fra den verste biltrafikken. Området mellom Majorstuen og Marienlyst er tett befolket og er i tillegg ferdselsåre for fotgjengere og syklister, også til Blindern og Ullevål.Beliggenhet Schøningsgate 43 er siste gård i denne gaten, der den ender ved Harald Hårfagres gate, som går parallellt med Kirkeveien. Majorstuen kirke er i samme kvartal.Adkomst T-Baner, trikker og busser til Majorstukrysset. Derfra er det fem minutter å gå, oppover enten Kirkeveien eller Harald Hårfagres gate. Busser med stoppested i Kirkeveien.Standard/tekniske opplysninger Bygningens tak med teglstein ble renovert i 2010.Lokalene/innhold Lokalene kan besiktiges dag eller kveld - hverdag eller helg, etter avtale, også på kort varsel.
Acan 9800 CCD Strekkodeleser Til Både Proff/Privat/Hobb...
398 ,-

3 år

-

Qxl.no

Inventar & mask...
Søgne
30000 PRIS Labels Merking maskin for prisen MX-5500
349 ,-

11 år

-

Qxl.no

Inventar & mask...
BRUN SCOTCH 3M PAKKETAPE 50MM X 66M FRI FRAKT...
20 ,-

11 år

-

Qxl.no

Inventar & mask...
Larvik
KLAR SCOTCH 3M PAKKETAPE 50MM X 66M FRI FRAKT...
20 ,-

11 år

-

Qxl.no

Inventar & mask...
Larvik
Komplett kasseapparat!
10 000 ,-

11 år

-

Qxl.no

Inventar & mask...
Hjørnegård HO
50 ,-

12 år

-

Qxl.no

Radiostyrt & Mo...
Fredrikstad
Komplett kasseapparat!
10 000 ,-

12 år

-

Qxl.no

Inventar & mask...
Acan 8100 CCD Strekkodeleser Til Både Proff/Privat/Hobb...
399 ,-

12 år

-

Qxl.no

Inventar & mask...
Søgne
Jede Kaffie Automat Lynx...
10 000 ,-

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
Frityr 6 liter 3300w fra kr 2100;...
2 100 ,-

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
IPL/ hårborttagning maksin...
129 000 ,-

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
Januartilbud STANLEY byggtørke ST 70 20,5 kw...
3 999 ,-

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
  trucktårn / plog...
5 000 ,-

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
Butikk innredning...
5 000 ,-

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
Rammeverk til plasthall...
2 000 ,-

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
bakeriutstyr...
10 000 ,-

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
Ventilasjonsaggregat selges rimlig....

12 år

-

Finn.no

Inventar & mask...
Vi er nå i Sverige, Danmark, Spania og Russland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøg os i Danmark! Gadyet.dk Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.no