Søkeresultat for: “

vera hyttetoalett til salgs

Andre har kjøpt det du leter etter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Møblert hytte på Aarbu hyttefelt i Aremark. Stor hytte med...
690 000 ,-
Solgt

2 år sedan

På salg i 281 dager
B Fritidshus
Innhold:. etg : Vf/entre, bad, kjøkken, stue og 2 soverom. Ytterbod Hems: 16m2, god soveplass, med adkomst via brattere stige. ave takhøyder her. Stor veranda (ca 52m2), delvis overbygd og med markise. Alle rom i boligen er arealmessig beregnet som primærrom, med unntak av ytterboden (5 m2) som er beregnet som sekundærrom. Fordeling av boligens areal: 1. etg.: BRA : 51 m2 P-rom: 46 m2. S-rom: 5 m2 TOTALT: BRA: 51 m2. P-rom: 46 m2 S-rom: 5 mStandard:Innholdsrik og hyggelig hytte med en normal god hyttestandard. Fra stua er det utgang til en stor, delvis overbygd, veranda med gode sol forhold. Det elektriske anlegget er helt nytt (fra 2011 i henhold til selger). Hytta selges møblert. Kjøkken: Tre innredning med god benkeplass. Bad: Det er installert et Vera 90 hyttetoalett. Dette er "et stort biologisk toalett hvor toalettstolen er plassert i toalettrommet mens komposteringen foregår under gulvet". http://www.hyttetorget.no/article.php?articleID=Innvendige overflater: Vegg: Panel Gulv: Tre gulv Tak: PanelFyring/Oppvarming:Ved og elektrisk. Jøtul peisovn nr. 3 i stue. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.Beliggenhet:Hytte beliggende i rolige og naturskjønne omgivelser på Aarbu hyttefelt i Aremark. Flotte turområder, bade, fiske og rekreasjons muligheter i umidelbar nærhet til hytta. Hytta ligger ca 25 km fra Halden og 37 km fra Ørje.Adkomst:Fra Halden: Følg riksvei 21 nesten til Aremark, sving til venstre ved skilt til Håkenby. Ta deretter første vei til høyre. Hytta ligger etter bommen.Parkering:På oppstillingsplass.Overtakelse:Etter avtale med selger.Energimerking:Ved salg og utleie av fast eiendom skal det på oppdrag som er inngått fra og med 1.7. 2010 oppgis en energiklassifisering på en scala fra A- G,men det foreligger ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. avtaletidspunkt. Kjøper/leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen.Beskaffenhet Koselig naturtomt. Punktfestet tomt. Grunneier er: Geir Ragnar Aarbu. Festekontrakt er inngått for 99 år. Festeavgiften er ca kr. 2.200,- pr. år ( i henhold til selger) og indeksreguleres første gang i 1989, deretter hvert 10 år. Etter dagens tomtefestelov er det ingen plikt til å innløse tomten. Grunneier har forkjøpsrett, kopi av festekontrakt følger vedlagt.
Solgt EVJE/FLATEBYGD - STRØKEN NYERE HYTTE PÅ FLOTT S...
1 750 000 ,-
Solgt

2 år sedan

På salg i 397 dager
B Fritidshus
Innhold.etg.: Entré, bod, stue/kjøkken, gang, bad og 3 soverom. 2.etg.: Hems Anneks bestående av Toalettrom og bod.BeliggenhetFantastisk og solrik beliggenhet på Flatebygd ca. 550 moh. med nydelig utsikt utover dalen. Flotte turmuligheter sommer som vinter. God utvalg med oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet. Kort vei til Høgås skianlegg, Høvringen og Gautestad. Godt med bade- og fiskevann i nærheten. 10.000 mål med jaktterreng for småvilt utenfor hyttedøren.StandardNyere og tiltalende hytte med gjennomgående meget god standard og flotte løsninger. Innehold 1.etg.: Entré, bod med hyller og garderobeplass. Stue med peisovn og bakst ovn og fantastisk utsikt. Åpen kjøkkenløsning med lekkert hvit kjøkken innredning og spiseplass. Gang, pent bad med dusjkabinett (12 volts pumpedusj), hvit baderomsinnredning med 12 volt/230w pumpe for vann. 3 gode soverom. Hems med lav takhøyde som er innredet som soverom og loftstue. Utvendig anneks med toalettrom med hyttetoalett med 3 kammer av typen Vera. Bod. Det er fliser på gulv i alle rom med unntak av gang og soverom som har parkett og hems som har laminat. Malte panelplater på alle vegger. Downlights i tak i stue/kjøkken, gang, hems og anneks. Støpt terrasse dekke på begge sider av hytten. Utepeis.AdkomstFra Evje kjør RV9 mot Byglandsfjord. Ta av til venstre ved skilt Gautestad og følg veien ca. 4 km. Ta til venstre inn på Stafossveien (Grusvei). Kjør forbi parkeringsplass og følg veien ca. 4 km. (bomvei) og hytten ligger oppe på en kolle på høyre side av veien. Fellesvisning vil bli skiltet.ByggemåteStøpt såle, liggende villmarkskledning og takstein på tak.OppvarmingPeisovn og bakstovn. Det er ikke innlagt strøm. 12 volts anlegg samt aggregat.EnergiattestSelger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Selger er oppfordret til å utarbeide denne. Energiattest foreligger imidlertid ikke for denne boligen.Tomtkvm. eiet. Tomten er en pent opparbeidet naturtomt med fjell og gressplen. Singel i oppkjørsel.ParkeringCarport og godt med biloppstillingsplasser på tomten. Det følger med en parkeringsplass ved Gautestadvegen 4 km. fra hytten. Her parkerer man vinterstid. og går videre inn på ski eller bruker snøscooter. Parkeringsplassen er ikke tinglyst.Vei, vann og avløpVeien inn er privat bomvei og det er felles vedlikehold på denne. Veien blir ikke brøytet om vinteren. Ikke innlagt vann/kloakk. Eier har en vannpost/pumpeløsning fra bekk.DiverseOpplysningene i denne salgsoppgaven er godkjent av selger. Innvendige arealstørrelser er hentet fra tegninger på eiendommen og er ikke kontrollmålt av megler. Hemsen på loftet er ikke medreget i arealet pga. for lav takhøyde. Gulvareal på hems er ca. 22 kvm.
... eller forsøk å søk etter hyttetoalett
 
Vera Hyttetoalett...
300 ,-

1 år

-

Finn.no

Øvrige
  2 stk hyttetoalett - Vera Mini...
3 500 ,-

1 år

-

Finn.no

Øvrige
5 stk kompostbeholdere for Vera Mini hyttetoalett...
1 500 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
Hyttetoalett...
3 650 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
VERA HYTTEDO...
800 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
Hyttetoalett - Vera Lux...
14 990 ,-

2 år

-

Finn.no

 
Vera Bio-Nova...
4 000 ,-

2 år

-

Finn.no

Bad
Hyttetoalett...
8 000 ,-

2 år

-

Finn.no

Bad
Lillehammer
HYTTETOALETT VERA 90 ELEKTRISK...
15 000 ,-

3 år

-

Finn.no

Bad
Bærum
Hyttetoalett - Vera Pioner...
3 000 ,-

3 år

-

Finn.no

Bad
Veras BILBAO SUEDE Casual snøresko blå
559 ,-

Zalando

B  
Vera Wang Cocktailkjole sort
4 465 ,-

Zalando

B  
Veras BILBAO COHIBA Casual snøresko beige
559 ,-

Zalando

B  
Vera Wang Bluser grå
1 675 ,-

Zalando

B  
Veras GERONA Casual snøresko brun
649 ,-

Zalando

B  
Vera Wang TAMARIND Sandaler med høye hæler sort
959 ,-

Zalando

B  
Veras Casual snøresko oliven
399 ,-

Zalando

B  
Veras Loafers grønn
329 ,-

Zalando

B  
Veras VALENCIA Casual snøresko blå
279 ,-

Zalando

B  
Veras LORCA SUEDE Slippers oliven
469 ,-

Zalando

B  
Veras ALICANTE Snøresko brun
539 ,-

Zalando

B  
Veras Casual snøresko blå
339 ,-

Zalando

B  
Veras Casual snøresko rød
359 ,-

Zalando

B  
Veras SAN JUAN Casual snøresko blå
639 ,-

Zalando

B  
Vera Wang Bukser rosa
1 585 ,-

Zalando

B  
Vi er nå i Sverige, Danmark, Spania og Russland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøg os i Danmark! Gadyet.dk Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.no