Søkeresultat for: “

utebenk til salgs

Andre har kjøpt det du leter etter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Langvatnet, Soknedal - Nydelig håndlaftet hytte-eiendom...
595 000 ,-
Solgt

3 år sedan

På salg i 16 dager
B Fritidshus
Midtre Gauldal
AdresseLangvatnetSoknedalInfoEiendommen kan selges som den er, eller med en prosjektert hytte hvis dette er ønskelig. Størrelsen på den prosjekterte hytta er ca. 60 m². Bilde av denne kan ses på bildene i annonsen. Ta kontakt for pris og leveringsbeskrivelse på den prosjekterte hytta.BeliggenhetEiendommen har en meget pen beliggenhet med storslagen utsikt mot Trollheimen, og over til Bjørgan, Vindstan og Kvikne den andre retningen. Det er sol på tomta fra tidlig morgen til sent på kveld. Kort vei til 3 populære fiskevann og badevann/strand. Naturen rundt er godt egnet for jakt på rype og storfugl. Eiendommen ligger i et område med mange turstier og skiløyper. Dette er et område for deg som liker vakker natur, og alt den har å by på av opplevelser.AdkomstFra Soknedal. Kjør E6 i retning Berkåk. Like etter Garli rasteplass, ta av til høyre (lite skilt med Garli/Langvatnet) og kjør 5,7 km (passer bomkasse). Ta så av til høyre ved grustaket, og følg veien i 1,2 km. Ta deretter av til venstre og kjør 100 m. Hytta ligger da på venstre side av veien.Type, eierform og byggeårHytte Selveier, oppført iArealPrimær-rom: 28 kvm, Bruksareal: 28 kvmByggemåteHytta er oppført på støpt plate på mark, håndlaftet tømmer vegger og torv på tak. Solrik terrasse. Anneks er oppført i reisverk. Isolert.InnholdRomslig oppholdsrom med soveplass, samt et lite isolert anneks med to soveplasser.StandardHytta har lakkert furugulv, laftetømmer på vegger og panel med synlige rundtømmeråser i tak. Det er montert vedovn med flis under/bak, og med stålpipe. Kjøkkeninnredning i pen furu heltre utførelse, og overskap med glassdører. Nedfelt vaskekum og propan gassbluss (2 brennere). Familiekøye medfølger. Anneks har furugulv, panel på vegger og i tak. Vedfyring. Køyeseng.Utstyr* Propan gassbluss med 2 brennere. * Familiekøye. * Laftet utebenk med bord, som er pent oppført på skiferstein.OppvarmingVedfyring både i hytte og anneks.TomtPunktfestet naturtomt, som er pent inngjerdet med stakittgjerde. Dette er satt opp i henhold til avtale med grunneier. Tomta er byggeklar for større hytte hvis ønskelig.Vei, vann og strømPrivat sommervei helt fram til tomta.
Vintervei fram til felles oppbrøytet p-plass ca. 4 km fra hytta på vinteren. Vann hentes ca. 150 m unna hytta i innsjø. Solcellepanel til strøm.ReguleringsplanKommuneplan: Reguleringsplan for setermarka Berg/Garli - Området er regulert til fritidsboliger.Prisantydning,Beregnet totalkostnad,- (prisantydning) Omkostninger:,- (2,5% dokumentavgift) 1548,- (tinglysing av skjøte) 1935,- (tinglysing av pantobligasjon) 202,- (pantattest til långivers bank),- Kr (omkostninger totalt) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydningKommunale avgifterIngen kommunale avgifter på vann og kloakk. Renovasjon er Envina IKS, 7224 Melhus. Feiing etter behov bestilles hos Gauldal brann og redning, 7224 Melhus.OppgjørDet forutsettes at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resten ved overtagelse. Det kan ikke tas pant i eiendommen for forskuddsbeløpet og rentene tilgodeskrives selger.Arealangivelser i salgsoppgavenArealangivelsene er hentet fra tegninger på hytta.BudgivningDet er budgivers ansvar å ha satt seg godt inn i informasjonen i salgsoppgaven og dens vedlegg innen første bud avgis. Alle budgivere vil få innsyn i hele budrunden med tilhørende forutsetninger. Første bud må gis med elektronisk signatur eller sendes inn på telefax (budskjema kan lastes ned fra nett-salgsoppgaven). Budforhøyelser må komme telefonisk eller elektronisk signert. Vi gjør oppmerksom på at telefonsamtaler lagres elektronisk av dokumentasjonshensyn.OvertagelseAvklares i forbindelse med budgivning.
Trebenk selges...
1 200 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
Utebenker i rustfritt stål selges...
1 000 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
NYE UTEMØBLER FOR SALGS...
1 900 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
ROBUST UTEBENK...
3 000 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
Rastebord / Utemøbler...
3 000 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
Hagebenk, parkbenk, rastebenk. Exclusive modell...
2 390 ,-

2 år

-

Finn.no

Øvrige
2008 Finnmaster 6100 MC (20 fot)
295 000 ,-

3 år

-

Autodb.no

Kjøretøy
Norsk Osp, Alm, Lønn og Eik plank - til proff og hobbybruk...

3 år

-

Finn.no

 
Utekrakk/utebenk...
2 490 ,-

3 år

-

Finn.no

Tomt & Hagearti...
Solid hage/parkbenk, fritt lev. i Bergensområdet....
1 850 ,-

3 år

-

Finn.no

Tomt & Hagearti...
Småhus i massive konstruksjoner selges...

3 år

-

Finn.no

Byggevarer
Blomsterkasse i trykkimpregnert furu....
1 190 ,-

3 år

-

Finn.no

Tomt & Hagearti...
Hagemøbler/ Utebenk/ Villmarksbenk/ Benk...
4 500 ,-

3 år

-

Finn.no

Tomt & Hagearti...
Trondheim
Benk/ Utebenk/ Hagemøbel...
2 600 ,-

4 år

-

Finn.no

Tomt & Hagearti...
Trondheim
Veldig pent utebenk selges, grunnet flytting...
350 ,-

4 år

-

Finn.no

Tomt & Hagearti...
Ski
Utebenk i trykkimpregnert furu med bord!...
1 390 ,-

4 år

-

Finn.no

Tomt & Hagearti...
Benk i trykkimpregnert furu uten bord....
766 ,-

4 år

-

Finn.no

Tomt & Hagearti...
Vi er nå i Sverige, Danmark, Spania og Russland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøg os i Danmark! Gadyet.dk Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.no