Søkeresultat for: “

epson stylus pro 3880 til salgs

Andre har kjøpt det du leter etter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt EPSON Stylus Pro 3880!
Solgt

12 år sedan

På salg i 6 dager
 
Orkdal
Ønsker å kjøpe pent brukt fotoskriver av merket EPSON Stylus Pro 3880!
Solgt Epson 3880
Solgt

12 år sedan

På salg i 20 dager
Foto & film
Harstad
Verdens beste og minste A2+ skriver selges, til Norges laveste pris - NY - full garanti.Kr 9999.- eks mvaEt sett med 9 stk ekstra 80ml blekk patr, kan selges til meget bra pris.Mulighet for Innbytte av Apple / foto utstyr.Rune mob:litt om 3880:Epson 3880 er n profesjonell storformatskriver (A2+) som er kompakt nok til å få plass på skrivebordet. Skriv ut flotte, holdbare fotografier i farger og svart-hvitt på et utvalg av medier med Epson UltraChrome K3 Ink med Vivid Magenta.
Epson UltraChrome K3 Ink med Vivid Magenta har ni pigmentblekk som gir utskriftene en svært bred fargeskala og enestående lysekthet. Tre nivåer av svart sørger for perfekt balanserte gråtoner og jevne toneoverganger, og automatisk veksling mellom optimalisert foto- og matt svart gir de beste resultatene på det valgte mediet.
Lag fotografier uten kanter i 4 til 17 tommers bredde og en angitt lengde på opptil 37,4 tommer. Skriv ut på et bredt utvalg av foto-, kunst- og prøvetrykkmedier, og få økt fleksibilitet med tre papirbaner for enkeltark som håndterer medier og kartong med en tykkelse på opptil 1,5 mm. Dette er perfekt til POS-anvendelser, og med dens beskjedne plassbehov får detaljister lett plass til skriveren i butikken eller på kontoret.
Epson Stylus Pro 3880 er også ideell til fjerntilkoblede prøveutskrifter. Utskriftene er så konsistente at du raskt kan godkjenne prøvene og være trygg på at det du ser, er det du vil få i de ferdige utskriftene.
Med den utmerkede fargestabiliteten og lysektheten du får med Epson UltraChrome K3 Ink med Vivid Magenta, kan du produsere holdbare utskrifter for salg eller utstilling. En enestående nøyaktighet vil sørge for at alle nye utskrifter blir lik den første, selv om det er måneder i tidsforskjell.
... eller forsøk å søk etter epson
 
Epson Stylus pro 3880...
11 000 ,-

13 år

-

Finn.no

Datatilbehør &...
Ullensaker

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  

B  
Vi er nå i Sverige, Danmark, Spania og Russland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøg os i Danmark! Gadyet.dk Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.no