Søkeresultat for: “

brukte ytterdører selges 5 bilder til salgs

Andre har kjøpt det du leter etter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Helårs solrik fjellytte 620 moh på Storestøyl i Åraksbø. -
490 000 ,-
Solgt

2 år sedan

På salg i 16 dager
Fritidshus
Bygland
BeliggenhetHytta ligger på en gammel sørvendt setervoll på Storestøyl, 620 m.o.h. med gode solforhold. Tomta består av en gammel gressvoll og noe plen med et par bærbusker rundt hytta. Trivlig hyttetun med gode muligheter for utetilværelse. God bilvei helt fram til døra. Veien er ikke vinterbrøytet, men skuterløyve utstedes av kommunen. Det er 4 hytter på samme vollområde, men med god avstand til disse (se bilde). Det er flere hytter ved Strondevatn, en km lenger innover Storestøylvegen.
Området gir gode muliheter for turer, fiske, jakt og bading. Det er flere gamle stier i området som leder ut i områder for jakt og bæreplukking, til idylliske vann og fjellet. Strondevatnet som ligger et kvarters gange fra hytta byr på gode fiskemuligheter. Det er også mulig å bade der. For øvrig er veien til Åraksfjorden såpass kort at man også kan reise dit for bading.

Det er muligheter for kjøp av dagsjaktkort for småvilt i nærliggende terreng. Området er kjent for å værre rikt på bær, bl.a. molter. Hyttene i området brukes aktivt også om vinteren. Særlig ved juletider og i påsken.GenereltHytta er bygget i 1976 som helårs brukshytte med enkel/nomal standard for den tid. Fra 2000 er den vesentlig renovert og pusset opp både invendig og utvendig av nåværende eier.Hytta fremstår som velholdt og bruksklar. Den selges slik den er og delvis møblert etter kjøpers ønske.Adkomst/TomteforholdStorestøyl ligger på fjellet i Åraksbø, Bygland kommune, ca. 10 mil nord for Kristiansand og ca 90 min. kjøring fra byen. Fra Gausebakken er det bomvei. Årsavgift kr. 800 eller dagskort kr. 50. Storestøyl ligger 2,9 km. fra bommen. Gnr 28, bnr. 30 (hytta) eier en parkeringsplass/snøskuterparkeringsplass ved snuplass øverst i asfaltert vei på Gausebakken. Gnr.28, bnr 30 er sameier av stikkvei 9 opp mot stølen - der eierene har prosentvis ansvar for vedlikehold av veien. Dette er tinglyst i jordskiftedom.

Hytta ligger fritt på 1,5 da tomt, hvorav ca 1 da er plen/voll.VerdivurderingVurdert av megler til kr.InnholdRomfordeling (se skisse):
2 stuer
2 soverom
Kjøkken
Vindfang
Krypkjeller

Kjøkken: Kjøkkenet er forholdvis romslig, men ikke innredet med kjøkkenbenk nå.
Vask på vegg med avløp. Opplegg for avløp for oppvaskbenk. Jøtul vedovn.
Soverom: Møblert med en køyeseng i ett soverom, og dobbelseng i det andre. Jøtul vedovn i et soverom.
Stuer: Peisestue med murt peis, og en stue brukt som spisestue. Stor, god Jøtul vedovn/peisovn i spisestuen.StandardUtvendig/bygningsmessig: Grunnmur av leka. En mengde luker gir god lufting av krypkjeller. Hytta er bygget i bindingsverk med stående utvendig kledning. Den er malt med ”12 års” beis/maling sommer 2009. Vinduer fra 1976, kjøkkenvindu fra 2005 og ytterdør fra ca. 2000. Nytt tak av svart takstein er lagt etter 2000 + ny pipehatt + nye takrenner. Taket er renovert av nåværende eier. Delvis nytt vindfang og ny trapp
Innvendig: Lakert/malt panel på tak og vegger i alle rom. Nytt golv i ett soverom, ellers nyslipte golv i alle rom. Kjøkkenet er nymalt hvitt i 2010.
Bod med do: Romslig bod for lagring av ved, utemøbler og redskap. Boden er malt sommerUtedo med to kamre. Tømming utføres av renovasjonsetaten på bestilling. Det bør muligens vurdere et nytt system.
Vann: Hentes i bekk nær stikkveien. Regnvann har tradisjonelt blitt samlet opp i takrennetønne og brukt til vaskevann.

Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.NB Stor fritidsbolig/bolig på Heggtveit i Åraksbø kommer snart for salg (se siste 2 bilder). Ring eier - eller be om info om eiendommen på e-post. Velkommen på visning!
... eller forsøk å søk etter ytterdører
 
Tfk twinner twist duo, gutteklær...
6 000 ,-

2 år

-

Finn.no

Barnevogner
1981 Adria
10 000 ,-

2 år

-

Autodb.no

Campingvogner
Ålesund
Brukte ytterdører selges!...
800 ,-

2 år

-

Finn.no

Byggevarer
Ås
Carhartt TMA1 Hodetelefoner blå
1 695 ,-

Zalando

B  
Superdry SDH.01 Hodetelefoner sort
699 ,-

Zalando

B  
Superdry SDH.01 Hodetelefoner hvit
699 ,-

Zalando

B  
Carhartt Hodetelefoner sort
339 ,-

Zalando

B  
Carhartt TMA1 Hodetelefoner sort
1 595 ,-

Zalando

B  
Carhartt Hodetelefoner blå
399 ,-

Zalando

B  
Monster INSPIRATION Hodetelefoner hvit
2 395 ,-

Zalando

B  
Denver Stereo med platespiller (MRP-161)
999 ,-

Ellos

B  
A40 Audio System 7.1 - Vit (PC/PS3-4/X360)
2 309 ,-

MaxFPS.no

B  
VHS-C-Adapter
181 ,-

24hshop.no

B  
Antenne 4G, Pro-5000
545 ,-

24hshop.no

B  
Android TV 4.1 1080P HDMI WiFi Dongle
363 ,-

24hshop.no

B  
F.R.E.Q.M Wired Headset - White
1 249 ,-

MaxFPS.no

B  
F.R.E.Q.M Wired Headset - Matte Black
1 229 ,-

MaxFPS.no

B  
Kasettadapter til iPod og MP3, til Bilstereo eller Hjemmest...
63 ,-

24hshop.no

B  
Soundmaster Platespiller Retro (NR513)
2 499 ,-

Ellos

B  
Soundmaster Platespiller Retro (NR912)
2 999 ,-

Ellos

B  
X-Tatic S7 (XBOX 360/PS3/PC)
1 109 ,-

MaxFPS.no

B  
Veggfeste for LCD/Plasma/LED TV, Maks 25kg, VESA 75...
181 ,-

24hshop.no

B  
Vi er nå i Sverige, Danmark, Spania og Russland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøg os i Danmark! Gadyet.dk Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.no